logo skoleni-kurzy

TECHNIKY NABORU ZAMESTNANCU POMOCI LINKEDINU KOMENTÁŘE KE KURZU


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Kurz pro instruktory vodní turistiky [vodácký kurz] - BP SPORT
Výstroj a výzbroj, historie a vývoj, disciplíny, bezpečnost, jihočeské řeky a orientace v kilometráži vodních toků. Praktická část - praktická výuka vodáckých disciplin.

^

 

 

TECHNIKY NABORU ZAMESTNANCU POMOCI LINKEDINU KOMENTÁŘE KE KURZU

Viz také následující kurzy :
  • Power BI - pokročilá analýza dat pomocí jazyka DAXPower BI Advanced - data analysis using DAX languagePodrobnosti
  • SharePoint - pokročilé techniky a strategieSharePoint - for Power UsersPodrobnosti
  • Modelovaní UML pomoci AIUML modelling using AIPodrobnosti
  • MS Excel - pokročilé techniky práce s externími datyMS Excel - Data processing using Power QueryPodrobnosti
  • Motivace zaměstnanců aneb jak zvýšit angažovanost vašich zaměstnancůMotivate your employees and increase your employees engagementPodrobnosti


Techniky náboru zaměstnanců pomocí LinkedInu (LIN1)
- Komentáře a dotazy na školení/kurz


---(zatím žádný dotaz)---



-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

Techniky náboru zaměstnanců pomocí LinkedInu (LIN1)

LinkedIn je nejvlivnější sociální síť, která nemá mezi ostatními sociálními médii konkurenci. Toto platí především v prostředí České a Slovenské republiky. Konečně máte možnost využít unikátní kurz speciálně navržený pro personální agentury, firemní recruitery a např. i podnikatele a startupreneury, kteří řeší najímání nových zaměstnanců vlastními silami. Toto školení Vám pomůže zvýšit produktivitu, obsadit více pozic a získat výhodu nad Vaší konkurencí.
* Modul 1 - Úvod do social media recruitmentu s LinkedInem Úvod do problematiky social media recruitmentu a role LinkedInu v ní Jaké jsou současné a budoucí trendy v sociálním recruitmentu Jaké jsou poslední informace a novinky týkající se LinkedIn recruitmentu Definice obecné LinkedIn recruitment strategie pro nábor talentů Modul 2 - Jak vyladit LinkedIn profil pro potřeby náboru Analýza nejdůležitějších částí LinkedIn profilu pro nábor zaměstnanců Modul 3 - Networking strategie úspěšného recruitera Jaké jsou hlavní networking cíle úspěšného LinkedIn recruitera Jak efektivně zvýšit počet LinkedIn kontaktů bez zablokování účtu Jak se chovat na LinkedIn v závislosti na individuálním stavu počtu kontaktů Modul 4 - Vše o zacílení kandidátů na LinkedInu i mimo něj Jak vyždímat maximum z LinkedIn vyhledávače (LinkedIn People Search) Jak odkrýt skryté zdroje s relevantními zaměstnanci (tzv. hidden talent pools) Co je tzv. Boolean vyhledávání a proč je denní rutinou úspěšných recruiterů Definice boolean operátorů, modifikátorů a vyhledávacích příkazů Co je to tzv. X-Ray a Flip vyhledávání a jak cílit a filtrovat LinkedIn uživatele pomocí internetových vyhledávačů Definice konceptuálního, implicitního, jazykového a nepřímého vyhledávání Definice pokročilých technik jako např. sémantické, pravděpodobností a vyčerpávájící vyhledávání Modul 5 - Jak úspěšně kontaktovat LinkedIn kandidáty Jak najít kontaktní informace každého LinkedIn uživatele a to za každých okolností Jak determinovat e-mailovou adresu skoro každého kandidáta na světě Co je to diverzita kandidátů a jaké výzvy nám přináší Jak automatizovat vyhledávání kandidátů užitím LinkedInu a služeb třetích stran Které kontaktní metody jsou pro nábor pracovníků nejefektivnější Jak měřit efektivitu kontaktování kandidátů a zlepšování její úspěšnosti Jak vytvářet zprávy, které kandidáti nemohou ignorovat Jak odkrývat skryté a privátní LinkedIn profily potenciálních kandidátů Modul 6 - Využití LinkedIn skupin k potřebám recruitmentu Jak sledovat LinkedIn aktivitu Vaší konkurence Jak penetrovat cizí LinkedIn skupiny, do kterých nemáte přístup Jak vytvářet vlastní LinkedIn skupiny, aby pracovaly pro Vás Modul 7 - Výhody a nevýhody placených LinkedIn služeb Jaké jsou skutečné náklady LinkedIn recruitmentu Kompletní přehled placených LinkedIn služeb Které možnosti placených LinkedIn služeb jsou objektivně nejdůležitejší Kdy se vyplatí upgradovat na placený LinkedIn profil a kdy ne Jak obejí


... Zpět ke kurzu  -> Techniky náboru zaměstnanců pomocí LinkedInu (LIN1)



PC-DIR Real, s.r.o.

Nabízíme počítačové kurzy pro běžné uživatele i top IT experty.

Nyní to představuje více než 400 druhů školení Microsoft, IBM, HP, Cisco, Citrix, SUN, Novell, VMware, Check Point, Oracle, Linux/Unix, Internet, Navision CRM, komunikační technologie a VoIP, bezpečnost ICT, grafika a DTP. Jsme autorizovaný Microsoft Certified Partner for Learning Solutions a poskytujeme autorizovaná oficiální MOC školení, dále akreditaci MŠMT pro rekvalifikace , testy a certifikace znalostí Pearson VUE.


PC-DIR Real, s.r.o.

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Akreditovaný kurz: CUKRÁŘ, CUKRÁŘKA PRO VÝROBU ZÁKUSKŮ A DORTŮ v dubnu 2024 - Havířov, Karviná, Frýdek Míste
^